accident auto
Accident auto

Un tânăr de 24 de ani a provocat un accident lângă Craiova, intrând pe contra-sens într-o mașină și omorând un tată și pe fiica acestuia. După cercetări, polițiștii au stabilit că de fapt nu a fost neglijență, tânărul intrând deliberat în mașina de pe contra-sens, pentru a se sinucide, scrie Adevărul

Polițiștii au crezut inițial că șoferul de 25 de ani care a lovit frontal maşina în care se afla tatăl, mama și fiica acestora, a fost o manevră greșită. Cercetările au arătat tânărul a intrat intenţionat cu maşina pe contrasens pentru că dorea să se sinucidă, după certuri cu iubita lui.

La locul accidentului, polițiștii au găsit un bilet de adio pe care era scris: „Te iubesc, Ana, te iubesc, fratele meu“. Surse din anturajul tânărului susțin că acesta a fost de mai multe ori auzit spunând că vrea să-și pună capăt zilelor intrând cu mașina într-un tir.

În ceea ce privește victimele, pe lângă tatăl și fiica acestuia omorâți pe loc, tânărul care a provocat tragedia s-a stins și el din viață în urma impactului. Mama pe de altă parte, a supraviețuit și este internată la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.