bătaie, minore, hunedoara
Bătaie între minore în Hunedoara (sursa foto: Lucian Butaș / Facebook)

Politiștii din municipiul Deva s-au autosesizat, după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini cu o fată de 16 ani care a fost bătută de o alta de 13 ani.

Imaginile au fost publicate pe Facebook în data de 6 septembrie.

În acestea se observă cum o fată de 13 ani o batjocorește verbal pe o altă minoră de 16 ani. Mai apoi, fata de 13 ani începe să o tragă de păr și să o pălmuiască de minora mai mare ca ea cu 3 ani. În fundal se aude: „Mai dă-i una!”.

Politiștii s-au autosesizat în acest caz.

„În data de 07.09.2020, în urma unei postări pe o rețea de socializare a unui mesaj și a unei filmări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezența mai multor martori (adolescenți), o minoră în vârstă de 16 ani, a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara citați de Ziare.com.

Imaginile apar la puțin timp dupa ce o fată de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost bătută cu pumnii și picioarele, cât și scuipată de alte minore care au și jignit-o.