apple
Logo Apple (Wikipedia)

Compania Apple va transmite marți un eveniment de la sediul său din California. Analiștii se așteaptă ca tot atunci să fie dezvăluite o nouă generație de ceasuri Apple Watch și tablete iPad. Cât despre noua generație de telefoane iPhone, aceasta va fi lansată luna viitoare- scrie Reuters

Zvonurile au început să apară după ce Apple a trimis o invitație cu titlul „Time flies” la un eveniment care va avea loc mâine. De aceea, analiștii se așteaptă să vadă cum va arăta Apple Watch Series 6. Ei se așteaptă ca noul dispozitiv să aibă noi caracteristici pentru sănătate și fitness.

Tot atunci, ar putea fi dezvăluită și noua versiune a tabletei iPad Air care va avea un senzor 3D pentru realitate augmentată, şi o nouă versiune a tabletei iPad, care este mai ieftină şi este destinată pieţei educaţionale.

În ciuda pandemiei, vânzările companiei Apple au crescut cu mult peste așteptările specialiștilor datorită comercializării de dispozitive pentru munca de acasă- precum laptopuri, tablete sau telefoane.