Sursă foto: Facebook ISU Brașov

Pompierii de la ISU Brașov au intervenit în această după-amiază pentru a stinge un incendiu al unui autobuz deținut de o firmă privată controversată. Vehiculul a luat foc în zona gării Brașov.

Incendiul a apărut în partea din spate a autobuzului, în compartimentul motorului. Nimeni nu a fost rănit: cele 10 persoane care se aflau în autobuz la momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat, iar câteva dintre bagajele acestora, rămase în autobuz, au fost scoase de către pompieri.

Luna trecută, Consiliul Județean Brașov a dezbătut anularea licențelor de transport deținute de mai mulți operatori privați. Serviciul de transport public către mai multe localități din împrejurimile Brașovului este asigurat deocamdată de astfel de operatori privați

Printre traseele vizate sunt cele către localitățile Sânpetru, Bod, Rotbav, Lunca Câlnicului, Vama Buzăului și Râșnov, conform bizbrasov.ro. Pe aceste rute, transportul ar urma să fie asigurat de Asociaţia Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Braşov.