diicot, arestare
Arestări (sursa foto: Forţele Speciale ale Poliţiei Române / Facebook)

Doi bărbaţi din municipiul Caracal au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate, ameninţare şi violare de domiciliu după ce au intrat în locuinţa unui bărbat din Corabia, județul Olt, și au urcat-o pe concubina acestuia într-o maşină, plecând mai apoi cu femeia, împotriva voinţei acesteia, într-o direcţie necunoscută, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, citat de Agerpres

Atât bărbaţii cât şi femeia au fost găsiţi în maşină, în municipiul Caracal.

„La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din oraşul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţă şi au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinţei acesteia, plecând într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au acţionat cu celeritate şi cu sprijinul poliţiştilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv, în care au fost identificaţi 4 bărbaţi, precum şi concubina apelantului”, a precizat Alexandra Dicu.

Au fost reţinuţi în cauză un bărbat în vârstă de 31 de ani şi un bărbat în vârstă de 50 de ani. Cei doi au domiciliul în municipiul Caracal.

Ei sunt bănuiţi de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violare de domiciliu. Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă.