inspectorat, municipiul, București, titularizare
Inspectoratul școlar București (foto: facebook ISMB)

Peste 2.600 de candidați s-au prezentat astăzi în Capitală la proba scrisă a examenului de titularizare- după cum a anunțat Inspectoratul Școlar al Municipiului București. 87 de persoane s-au retras, iar două au fost eliminate din examen, mai scrie sursa citată.

Pe 4 august vor fi afișate primele rezultate ale examenului de titularizare pentru ocuparea posturilor vacante din învățământul preuniversitar. Ele vor fi de găsit la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul  http://titularizare.edu.ro. Cei nemulțumiți de rezultate pot să depună contestație pe 4 august până la ora 21 și pe 5 august până la ora 12.  Pe 11 august se vor afișa rezultatele finale.

Pentru a fi titulari, candidații trebuie să ia minim nota 7 la proba scrisă, iar pentru a fi suplinitori aceștia trebuie să obțină minim 5.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau online, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 – 14 august.