cerșetor, Constanța, bani
Cerșetor constănțean care își arată banii (sursa foto: Primăria Constanța / Facebook)

Într-un video postat pe Facebook, Primăria Constanța trage un semnal de alarmă ca „concetățenii noștri” să nu mai ofere bani cerșetorilor. Aceștia se folosesc de un filmuleț realizat de un șofer în care se vede un cerșetor care îi spune șoferului că el câștigă în 2 zile cât face respectivul într-o lună. 

Cerșetorul susține că el a câștigat 12 milioane, iar cu o zi în urmă, 10 milioane. „Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”, i-a spus cerșetorul șoferului.

Filmulețul este compilat cu secvențe din celebrul „Filantropica”, unde  Nae Caranfil spunea: „Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană”.

Cerșetorul din filmuleț i-a povestit șoferului nepăsător cât câștigă, asta după ce a primit o amendă de 500 de lei, de care nu este prea interesat.

Primăria Constanța face apel la constănțeni și turiști ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila oamenilor să sune cu încredere la numerele de telefon ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Cât câștigă un cerșetor la Constanța? 1.200 de lei pe zi!!! Spuneți STOP cerșetoriei!

Cât câștigă un cerșetor la Constanța❓1.200 de lei pe zi‼️Spuneți #STOP cerșetoriei!“Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană”, spunea Gheorghe Dinică în “Filantropica” lui Nae Caranfil.Se pare că la Constanța se spun multe povești iar concetățenii noștri sunt generoși cu cerșetorii.Un astfel de… „povestitor“ relatează într-o înregistrare cu camera ascunsă cum câștigă chiar și 1.200 de lei pe zi.„Mai mult ca tine fac”, îi spune șoferului, căruia îi flutură teancul de bani prin față. Nepăsător pentru că doar ce primise o amendă de 500 de lei, cerșetorul încheie dialogul transmițându-i constănțeanului: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”.Doar în ultima lună colegii noștri din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 70 de sancțiuni, în cuantum de 9.500 lei.Facem apel la constănțeni și turiști ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului să sune cu încredere la numerele de telefon ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.#PrimariaConstanta#STOPcersetoriei

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 26 iulie 2020