Clotilde Armand este oficial Primar al Sectorului 1
Clotilde Armand / sursa: facebook

Candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost dată în judecată de primarul PSD al acestui sector, Daniel Tudorache pentru că a distribuit, pe Facebook, date din SICAP despre achizițiile Primăriei, potrivit știrilor Digi 24.

Pe pagina sa de Facebook, Armand afirmă ca adevăratul motiv pentru care este dată in judecată este: „pentru că am dat share la investigațiile jurnalistice despre cum se duc banii cetățenilor din sector în buzunarele băieților deștepți din PSD”.

„PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook și să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei. Ați auzit bine. Nu vă gândiți că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanță președințială pentru a plăti 20 de lei. Ireal, nu? Spune despre acești bani să-i virez în contul Centrului Caraiman… exact acolo unde directoare este o fostă primăriță PSD declarată incompatibilă ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane euro pentru achiziționarea de holtere unui fost consilier PSD declarat și el incompatibil de ANI. Pentru acest contract organizația USR Sector 1 a depus o plângere la DNA. După aceste «pretenție» mai vrea să-mi șterg toate postările despre PSD. Alo, sunteți bine dle primar?!”, mai adaugă europarlamentarul pe rețeaua de socializare.

Armand precizează că achizițiile Primăriei sunt publice, conform prevederilor legale.