Altar dedicat copiilor morți din Germania (sursa foto: Ruptly / Youtube)

După ce 5 copiii au fost găsiți morți în casă în Solingen, oraș în landul Renania de Nord-Westfalia, Germania, s-a aflat și că mama acestora a vrut să-și pună capăt zilelor în Gara Centrală din Dusseldorf. După investigația lansată de polițiști, se pare că mama copiilor este singura suspectă, ea fiind internată la spital, potrivit Deutsche Welle.

Autoritățile din Renania de Nord-Westfalia au prezentat cinci acuzații de crimă și un mandat de arestare împotriva mamei în vârstă de 27 de ani, care primește în prezent asistență medicală după ce a sărit în fața unui tren. Mama celor șase copii, nu este încă pregătită pentru arestare sau audieri.

Autopsiile celor 5 copii găsiți morți în casa femeii din Solingen au arătat urme de sufocare și sedare.

Femeia i-ar fi omorât, pentru ca mai apoi să sune la școala unde învăța în acel moment fiul ei de 11 ani, dorind să-l retragă de la ziua de școală. Ea a invocat „un deces în familie”.

După ce l-a retras, cei doi s-au îndreptat spre Gara Centrală din Dusseldorf, acolo unde s-a aruncat în fața trenului cu intenția de a se sinucide.

Bunica copiilor a fost cea care a alertat autoritățile, după ce ar fi primit mesaje de la mama copiilor conform cărora este „într-o stare deplorabilă” simțind „că nu mai poate continua”.

Se pare că problemele mamei au apărut după ce s-a separat de soțul ei în vârstă de 28 de ani.

Femeia le este cunoscută polițiștilor, după ce aceasta l-a acuzat pe unul dintre foștii soți de furt. În apartamentul unde au fost găsite trupurile, au mai avut loc două operațiuni de salvare, dar nu se știu mai multe detalii.

Niciunul dintre cei 3 foști soți ai femeii nu este considerat a fi suspect.