Antonio Goleac și interlopii (sursa: Facebook)

Antonio Goleac, șeful executiv al Poliției Locale din sectorul 4, este chiar fiul lui Marian Goleac, acuzat de înșelăciune în formă continuată, ocupând poziția de director la Administrația Domeniului Public sector 4 cu diplome false. Libertatea a publicat poze în care fiul său, Antonio, este pozat lângă mai mulți interlopi din sectorul 4. 

Interlopii din Sectorul 4 al Capitalei și-au făcut case ca în America de Sud, loc unde se distrează împreună cu polițiștii locali.

Antonio Goleac, cel pozat împreună cu mai mulți interlopi, este o figură destul de controversată. Acesta, ar fi ajuns șef la Poliția Locală Sector 4, după un concurs la care a fost singurul candidat.

Mai mult, Antonio Goleac a fost pozat și la volantul unui bolid marca Mercedes în valoare de peste 150 de mii de euro. Mașina nu este pe numele acestuia, fiind înmatriculată în Germania.

Șeful Poliției Locale Sector 4 vrea ca pozele să fie șterse, considerând că sunt doar „atacuri directe la persoană”. Acesta susține că pozele au fost trunchiate și scoase din context. Goleac a adăugat și că nu s-au precizat funcțiile lui din trecut, putându-se trage concluzii că a fost pus acolo doar „pe pile”.

Reamintim că recent, DNA l-a trimis în judecată pe Marian Goleac, tatăl lui Antonio Goleac. Cel dintâi este acuzat că și-a falsificat diploma de Bacalaureat și cea de facultate.