Casa Alba
Donald Trump/ sursa: wikipedia commons

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost externat după numai 3 zile, deși oficial încă este bolnav de COVID-19. Când s-a întors la Casa Albă și-a dat jos masca, a făcut câteva fotografii și apoi a intrat în clădire cu ea în buzunar.

Donald Trump va sta la reședința sa de la Casa Albă cât timp este tratat de COVID, nu în aripa de Vest unde se află birourile prezidențiale- spun surse NBC. Încă nu se știe câte persoane au fost infectate în total acolo și nici cât de gravă a afost forma pe care a făcut-o miliardarul american.

La câteva ore după revenirea la Casa Albă, Trump a transmis un mesaj în care le recomandă americanilor să nu se teamă de virus și să iasă din case.

„Am învăţat atât de multe despre coronavirus. Şi un lucru e sigur: nu-l lăsaţi să vă domine! Nu vă temeţi de el! Îl veţi învinge. Avem cele mai bune echipamente medicale, avem cele mai bune medicamente, toate dezvoltate recent, şi îl veţi învinge. Am mers la spital şi nu mă simţeam prea bine. Apoi, acum două zile puteam să şi plec. Acum două zile mă simţeam grozav, mai bine decât m-am simţit după multă vreme. Am mai spus-o, mai bine ca acum 20 de ani”, a spus Trump.
„Avem cea mai măreaţă ţară din lume. Ne întoarcem la treabă. Eu voi fi în faţă. Ca lider al vostru trebuia s-o fac. Ştiam că există acest pericol, dar a trebuit s-o fac. Există un risc, un pericol, dar asta este OK. Acum mă simt mai bine. Poate sunt imun, nu ştiu. Dar nu-l lăsaţi să vă domine vieţile. Ieşiţi! Aveţi grijă! Avem cele mai bune medicamente din lume. Toate obţinute în scurt timp. Şi sunt toate pe cale să fie aprobate, iar vaccinurile vor veni din clipă în clipă”, a adăugat el.

1 COMENTARIU

Comments are closed.