Câine salvat în Lugoj de autorități (sursa: Facebook / MAI)
În urma ploilor abundente care au pus stăpânire pe România, angajații ISU au salvat un câine care era aproape de a fi înghițit de viitură. Autoritățile au intervenit și în cazul a patru ferme care aproape că au fost luate de viitură. 
Autoritățile au anunțat că, astăzi, un baraj din zona Lugoj s-a rupt, iar ISU a intervenit în zonă pentru a salva patru ferme aflate în pericol.
20 de persoane au fost evacuate, iar toate animalele au fost salvate, anunță Ministerul Afacerilor Interne (MAI) prin intermediul paginii de Facebook.
Redăm mesajul integral al MAI:
„Strigătul de ajutor al cățelului nu a fost în zadar, iar colegii noștri l-au salvat cu câteva momente înainte ca apa să-l depăsească!
În urma ploilor abundente, astăzi, un baraj din zona Lugoj s-a rupt, iar patru ferme aflate în vecinătate au căzut pradă viiturii. Colegii noștri au intervenit să evacueze 20 de persoane, dar și câteva sute de animale. Din fericire, toți oamenii și animalele au fost salvate, iar misiunea a fost un succes!
Deviza scrisă pe uniformă, dar și în suflet, “Cu viața mea, apăr viața!”, a fost respectată cu sfințenie și azi!
Dragi salvatori, MULȚUMIM pentru permanentul efort, pentru dăruire și pentru dragostea față de oameni!
Sute de lucrători ISU, sprijiniți de cadre MAI vor interveni permanent în aceste zile în zonele aflate sub amenințare hidrologică și de vreme rea.
Un weekend în siguranță să avem toți!”