sursa: Facebook

După două luni în care majoritatea instituțiilor au lucrat fără public, astăzi activitatea a reînceput. Conform Digi24, s-au format cozi la Casele de Pensii, precum și la ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor, dat fiind faptul că mulți oameni au venit să-și rezolve diferite probleme.

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat la Casa de Pensii din București pentru a depune acte de pensionare, cereri de recalculare, acte pentru revizuirea actelor pentru persoane invalide sau doar pentru a pune întrebări. O situație similară s-a petrecut și la Iași. Oamenii au declarat că nu au altă soluție, mulți neavând internet și fiindu-le oricum imposibil să trimită actele online.

Cozi s-au format și la ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor din București. Oamenii s-au arătat nemulțumiți de imposibilitatea de a se programa online.

La Galați, aceeași problemă. Oamenii s-au îmbulzit și nu au respectat distanțarea socială pentru a-și plăti datoriile către bugetul local. În clădire nu a fost aglomerație, intrând doar un număr limitat de persoane, instituția având parte și de sprijin din partea polițiștilor locali.