mihai, mărgineanu
Mihai Mărgineanu (sursa foto: Mihai Mărgineanu / Facebook)

Celebrul cântăreț Mihai Mărgineanu intră și el în cel mai mare scandal actual din lumea artiștilor români. După ce solistul trupei Taxi l-a criticat în versuri pe Dan Bittman, Mărgineanu a ținut să-l laude pe solistul Holograf pentru poziția luată împotriva autorităților și restricțiilor anti-COVID.

Mihai Mărgineanu a postat pe o rețeaua de socializare un mesaj prin care îl laudă pe Dan Bittman pentru poziția luată împotriva autorităților și pandemiei de coronavirus. Mărgineanu îl consideră pe Bittman deștept și de succes și spune că atunci când „un deștept vorbește toți ceilalți deștepți ar trebui să tacă și să asculte.”

În plus, Mărgineanu consideră că în România sunt „multe oi”, referindu-se la faptul că marea majoritate a populație se supune regulilor anti-COVID.

Scandalul a izbucnit după ce Dan Bittman a avut mai multe declarații controversate la emisiunea Gândul Live, mergând până la a spune că vrea și el să moară de COVID.

În replică, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, i-a făcut câteva versuri speciale celui care „E deştept şi ştie că nu-i nicio pandemie”.

Redăm integral mesajul lui Mihai Mărgineanu:

„Oameni puțini, restul populație, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor 90.

Adică, să înțeleagă si conformiștii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi . Și ca să înțeleagă și conformiștii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulți proști și prea puțini deștepți în această lume normală.

Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turma, au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect.

Dan Bittman este un om liber, și vreți nu vreți, unul dintre marii artiști în viață ai poporului român, popor din care fac parte multe oi senile.

Este un om deștept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rând pe rând student, absolvent, rocker și ne-rocker, prezentator de succes, om politic și om de afaceri, tata a trei băieți mari și frumoși și visul erotic al tuturor iubitelor noastre.

Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deștept din România sau de aiurea, ar trebui sa asculte că poate învăța ceva.

În general, oile nu asculta . Ele doar înjură și se enervează în fața televizorului!”