Mario Iorgulescu (sursa: Facebook / Libertatea)

Mario Iorgulescu poate fi arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis definitiv Curtea de Apel București. Poliția Română are pârghiile legale, putând să îl dea în urmărire generală internațională.

Instanța a respins contestația lui Mario Iorgulescu care este fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Mario Iorgulescu a fost acum câteva luni arestat în lipsă, printr-o decizie a Tribunalului București.

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat în pe 8 septembrie 2019, producând un accident în urma căruia un bărbat a murit. Fiul lui Gino nu ar fi oprit la semafor și ar fi condus cu o viteza de 162 de kilometri pe ora, deși limita legala era 50 de kilometri pe ora. Se pare că Mario Iorgulescu ar fi avut o criză de gelozie care l-ar fi împins să aibă un astfel de comportament de sfidare a tuturor regulilor.

Din luna septembrie a anului trecut, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinica din Italia, pentru că și el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia.