Aglomeratie la primarii pentru predarea proveselor verbale si a tabletelor

În sectorul 4 din București, președinții secțiilor de votare și operatorii de tablete au așteptat ore în șir la primărie ca să predea biroului electoral de circumscripție procesele-verbale cu rezultatele votului și tabletele de la STS.

Cazul celor de la sectorul 4 nu a fost, din păcate, unul singular, situația fiind întâlnită și la sectorul 5, de exemplu.

A fost cazul să intervină chiar ambulanțele, chemate să acorde ajutor oamenilor care au leșinat datorită oboselii.

Numărarea voturilor în fiecare secție a început imediat după închiderea urnelor, la ora 21.00, și a durat câteva ore. Imediat după numărare, membrii comisiei de vot au întocmit în scris procesele verbale cu rezultatele, pe care operatorii le-au înregistrat pe tabletele primite de le STS.

Președinții de secție și operatorii de tablete s-au dus apoi la sediul Primăriei Sectorului 4, care își are sediul în mall-ul Grand Arena, acolo unde membrii biroului electoral de circumscripție urmau să verifice corectitudinea proceselor-verbale.

Dacă în interiorul secțiilor de votare regulile de distanțare fizică au fost, în general, respectate, acest lucru nu s-a întâmplat la primărie, unde membrii sectiilor de vot au stat îngrămădiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău