Laurențiu, Baranga, președinte, Oficiu, Național, Prevenire, Combatere, Spălare, Bani
Laurențiu Baranga, președinte al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (sursa foto: Laurențiu Baranga / CV)

Percheziții desfășurate astăzi la domiciliul lui Laurențiu Baranga, președintele Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor. Baranga este acuzat că ar fi indus în eroare mai multe instituții publice după ce și-ar fi falsificat diploma de Bacalaureat. 

Laurențiu Baranga și-a luat diploma de Bacalaureat la 32 ani, în 1999. Până la acea vârstă, conform CV-ului acestuia, nu avea trecut niciun loc de muncă.

La nici 10 ani de la obținerea diplomei de Bacalaureat, Baranga reușește chiar să obțină titlul de doctor la Universitatea Valahia, unde este în prezent și conferențiar.

Înainte de a fi numit președintele al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, Baranga a fost director adjunct la Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS).

Acum, Baranga este bănuit de înșelăciune pentru că și-ar fi falsificat diploma de Bacalaureat și astfel ar fi indus mai multe instituții publice în eroare. Pe lângă asta, Baranga ar mai fi creat și un prejudiciu în urma falsificării.

1 COMENTARIU

Comments are closed.