Florin Cîțu / sursa: facebook

Ministerul Finanțelor Publice a efectuat un control la Primăria Capitalei, în urma căruia au fost identificate nereguli grave, anunță știrile Digi24.

Florin Cîțu a spus că ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, echivalentul a 40 de milioane de euro.

”Să fie clar pentru toată lumea. Suma totală pe care inspectorii MFP au calculat-o, în urma controlului efectuat la PMB, ca fiind prejudiciu, este de aproximativ 200 milioane lei (în jur de 40 de milioane euro)”, a scris Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Aş vrea să ştiţi situaţia reală a finanţelor Primăriei Municipiului Bucureşti, pentru că toţi trăim în acest oraş şi vrem să ştim cum au fost cheltuiţi banii în acest an. În primul rând, câteva informaţii generale. Veniturile Primăriei Municipiului Bucureşti în 2020 sunt undeva la 3,5 miliarde de lei. Acesta este bugetul, 3,5 miliarde de lei. Încasările în septembrie sunt la aproape 99%. Deci, au fost venituri la Primăria Municipiului Bucureşti”, a spus Florin Cîţu.

1 COMENTARIU

Comments are closed.