sursa: Facebook

Trupa timişoreană Cargo va care va concerta în aer liber, sâmbătă, în Timişoara, după relaxarea restricțiilor. În același timp, festivalul JazzTM s-a amânat pentru anul viitor, susține primarul Timișoarei Nicolae Robu, citat de Agerpres

Longeviva trupă rock Cargo va fi prima care concertează după restricțiile impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus. Aceștia vor concerta în aer liber Timișoara, sâmbătă.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susține că se lucrează la organizarea concertului Cargo, întrucât trebuie respectat numărul maxim de spectatori, care să nu depăşească 500 de persoane, precum şi distanţa fizică dintre participanţi. În acest sens, intrarea la concert se va face pe bază de invitație.

„Am asumat organizarea un concert Cargo, sâmbătă, pentru că cred că suntem primii din ţară care organizează un concert, după relaxare. Am simţit nevoia să facem paşi spre revenirea la o viaţă normală. Ne aşteptăm ca multă lume să dorească să participe la concert, dar avem o restricţionare la 500 de locuri. Noi vom respecta riguros regulile şi de aceea adresez rugămintea ca oricât de mult iubiţi trupa Cargo şi oricât de mare vă este setea de a participa la un concert, să fie respectate toate regulile şi numărul de 500 de participanţi. Va fi nevoie de invitaţii. Vom avea o serie de măsuri şi reguli care trebuie respectate”, a afirmat Robu.

Totuși, edilul a anunţat că ediţia din acest an a Festivalului Internaţional JazzTM, care era programat în perioada 3-5 iulie, se anulează. Festivalul a fost reprogramat pentru anul viitor.