Mesajele profesorului
Mesajele profesorului

Profesorul din Piatra Neamț care i-a cerut unei eleve poze nud este cercetat discipinar, iar directoarea adjunctă a liceului în care învăța eleva a fost demisă pentru că i-a luat apărarea cadrului didactic și a certat-o pe tânără, a spus la Digi24 ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„La modul general toleranță zero pentru astfel de comportamente. Din discuția pe care am avut-o în această seară cu inspectorul general, i-a fost cerută demisia doamnei director adjunct care a încercat să-i ia apărarea acestui cadru didactic. Demisia produce efecte încă de astăzi. Doamna director adjunct Mihaela Satman, care nu a considerat că este o problemă destul de gravă nu mai este director adjunct. (…) I-a făcut o vină elevei că s-a înscris la clasa de mecanică, este inadmisibil să faci o vină unnui elev că s-a înscris la o anuită clasă”, a spus ministrul.

„În același timp, cercetarea disciplinară continuă și se vor lua măsuri pe care le vom urmări îndeaproape”, a adăugat el.

Întrebat dacă profesorul mai face cursuri pe durata cercetării disciplinare, Cîmpeanu a spus: „Ced că va fi suspendat de la cursuri, este normal să fie suspendat pentru această perioadă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău