Transfăgărășanul se redeschide (sursă foto: Flickr)

Trasfăgărășanul se redeschide  începând de astăzi. Conform CNAIR, circulația rutieră va este reluată între Piscul Negru și Bâlea Cascadă pentru toate categoriile de autovehicule.

Există totuși o restricție: circulația nu va fi permisă în intervalul orar 21:00-07:00. De asemenea, cei care își propun să tranziteze Transfăgărășanul sunt atenționați la prezența urșilor, animalele fiind observate în ultima perioadă în aproprierea carosabilului.

„Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii între orele 21:00 – 07:00. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, precizează CNAIR, citat de Agerpres.