SUA, Donald Trump, punere sub acuzare
Donald Trump / sursa: wikipedia commons

Donald Trump a susținut o declarație de presă împreună cu vice-președintele SUA Mike Pence cu privire la situația alegerilor prezidențiale din SUA. Trump a anunțat că ”a câștigat în atâtea state”, dar și că va merge până la Curtea Supremă pentru că ”nu vrea să se trezească cu voturi puse peste noapte”.

Discursul lui Trump a început cu o serie furtunoasă de aplauze.

„Vreau să mulțumesc poporului american pentru sprijinul acordat. Un grup triști de oameni vrea să destabilizeze. Mulțumesc soției, vice-președintelui Mike Pence și soției lui”, a început Trump

„Câștigăm tot, ne pregătim de o mare sărbătoare. Suntem pregătiți să sărbătorim ceva minunat. Oamenii au ieșit să susțină mișcarea noastră minunată. Am câștigat în Ohio, Texas cu 700.000 de voturi. Este clar că am câștigat și Georgia, Carolina de Nord. Putem câștiga și în Arizona”, susține actualul președinte.

„Nu credem că cealaltă echipă ne poate prinde din urmă”, jubilează liderul SUA.

„Câștigăm în Pennysilvania cu un număr foarte mare de voturi. Avem aproape 800.000 de voturi în acest stat. Câștigăm în Michigan. M-am mirat când am văzut câte voturi am luat. Am avut o noapte grozavă”, a mai adăugat președintele Statelor Unite.

„Alegerile s-au terminat deja. Am câștigat în atâtea state”, a analizat situația Donald Trump.

„Florida, Texas, Ohio, victorii grozave. Știau că nu pot câștiga, dar vom merge la Curtea Supremă. Nu ne putem trezi că adaugă voturi peste noapte”, a încheiat președintele SUA.

Realitatea a fost puțin distorsionată de Trump. În realitate, Ohio a fost cu greu câștigat de Trump, fosta zonă industrială fiind câștigată de Biden, iar în Pennysilvana urmează să fie numărate voturile, deci este neclar care va fi rezultatul.

2 COMENTARII

Comments are closed.