Donald Trump prima aparitie publica de la alegeri
Donald Trump sursa: wikipedia commons

Președintele Statelor Unite, Donald Trump- ieșire surpriză din spitalul unde primește tratament pentru COVID-19. Liderul de la Casa Albă a vrut să își salute susținătorii strânși în fața instituției medicale de la bordul unui SUV de culoare neagră- scrie CNN.

O „scurtă plimbare decisă în ultimul moment”- au descris oficialii de la Casa Albă ieșirea. Donald Trump a vrut astfel să-i salute pe susținătorii strânși în fața spitalului militar Walter Reed. Președintele se afla pe locul din dreapta- spate în mașină și era însoțit de un bărbat, cel mai probabil membru al echipei de securitate.

Gestul lui Trump a fost surprinzător pentru că presa nu a fost anunțată despre o astfel de ieșire , iar jurnaliștii au transmis un protest oficial în acest sens.

Circulația în zona intrării în spital a fost oprită, iar la scurt timp coloana prezidențială a ieșit și s-a îndreptat în zona unde erau adunați susținătorii președintelui. Coloana a rulat cu viteză foarte mică, iar susținătorii l-au putut vedea pe președinte făcându-le cu mâna din mașină.

Cu câteva ore înainte de a părăsi spitalul, Donlad Trump le-a scris fanilor săi adunați în fața instituției un mesaj de mulțumire pe Twitter.

La scurt timp după această postare, miliardarul american a vorbit despre „o vizită surpriză” într-un mesaj video.

„N-o să spun nimănui decât vouă, dar sunt pe punctul de a face o mică vizită-surpriză. S-ar putea să ajung acolo înainte ca voi să mă vedeți”- le-a spus Trump simpatizanților săi.

El a mai anunțat și că a primit „vești minunate” de la medici și că de când a fost infectat cu COVID, a avut ocazia să trăiască o experiența interesantă.

1 COMENTARIU

Comments are closed.