Donald Trump prima aparitie publica de la alegeri
Donald Trump sursa: wikipedia commons

Președintele american Donald Trump spune că nu va participa la confruntarea online organziată de Comisia pentru dezbateri prezidențiale. „Să stai în spatele unui computer, ridicol!” a afirmat miliardarul american pentru Fox Business. A doua confruntare dintre trump și Joe Biden ar fi urmat să aibă loc pe 15 octombrie, online, după ce Donald Trump a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Nu voi face o dezbatere virtuală”, a declarat Trump pentru Fox Business. „Comisia încearcă să îl protejeze pe candidatul demorcat”, a mai adăugat președintele american.

„Nu am de gând să-mi pierd timpul. Să stai în spatele unui computer, ridicol! Ești întrerupt… Nu voi participa la o dezbatere online”, a spus șeful de la Casa Albă

„Pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor participanților la cea de-a doua dezbatere prezidențială, evenimentul va lua forma unei întâlniri la care candidații vor participa din locații separate”, se arată într-un comunicat al comisiei.

Contracandidatul lui Trump, Joe Biden, publicul și moderatorul Steve Scully vor fi prezenți în Miami, Florida, așa cum era planificat, însă actualul președinte Donald Trump care are coronavirus va participa de la Casa Albă la dezbaterea de pe 15 octombrie.

Anterior, candidatul democrat pentru președinția SUA, Joe Biden, a afirmat că, dacă Donald Trump este în continuare pozitiv la COVID-19, pentru următoarea lor dezbatere televizată din 15 octombrie, aceasta nu ar trebui ogranizată.

1 COMENTARIU

Comments are closed.