polițist, erou
Polițistul erou care a salvat un bărbat de la înec (sursa foto: MAI)

Un ajutor de șef de post din comuna Corbu, județul Constanța, a salvat ieri un bărbat cu probleme locomotorii care căzuse în lacul Corbu Mic, informează MAI pe rețelele de socializare.

Ieri, în jurul orei 6:00, polițistul împreună cu un nou coleg patrulau în zona lacului Corbul Mic. Ei se pregăteau să iasă din tura de noapte când, au fost alertați de strigăte de ajutor venite dinspre lac.

Apropiindu-se de lac, polițistul și-a dat jos rapid geaca, pistolul și centura și s-a aruncat fără să stea pe gânduri în apa rece. Între timp, l-a alertat pe colegul lui să sune la 112.

Nu a durat mult și l-a găsit pe bărbat. Acesta era în apă până la gât și blocat în mâl. Polițistul l-a recunoscut imediat, știind că bărbatul avea probleme locomotorii.

La îndemnul polițistului, bărbatul s-a pus în spatele agentului și așa a fost salvat. Echipajul SMURD l-a preluat imediat pe bărbatul care era deja în șoc hipotermic.

Plin de noroi și ud, polițistul s-a dus acasă mulțumit că a salvat viața unui om. Confruntându-se cu fiica lui aflată la o vârstă fragedă, polițistul i-a spus că ”s-a gândit să vină acasă ca eroii din desenele animate”.

Fetița i-a răspuns că îl iubește mai mult pe el decât orice supererou pe care îl urmărește.

Răzvan, polițistul erou este ajutor de șef de post în comuna Corbu din județul Constanța, de aproximativ 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău