Andreea Esca (sursa: Andreea Esca / Facebook)

Celebra prezentatoare Andreea Esca ar fi infectată cu coronavirus, după ce a participat la o petrecere de inaugurare a unui hotel de lux din Olimp, unde nu s-au respectat măsurile de distanțare socială, scrie Cancan

Vestea vine la doar două zile după ce PRO TV, postul la care este angajată prezentatoarea,  a anunțat că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele.

La lansarea hotelului de lux din Neptun, au participat mai mult de 50 de persoane, iar măsurile de protecție nu au fost respectate. Imagini cu petrecerea de lansare au fost prezentate chiar în cadrul unei emisiuni PRO TV, „la Măruță”.

Andreea Esca este prezentă și ea în imagini, când cu mască, când fără.

La petrecere a cântat și Delia, iar fanii s-au îmbulzit să o asculte. Concertul Deliei a fost filmat de stilista celebră Adina Buzatu, de unde se observă că fanii se înghesuiau fără respectarea vreunei reguli. Ulterior, filmulețul a fost șters de pe rețelele de socializare.

Andreea Esca a fost la inaugurarea resortului, alături de fiica sa, Alexia.

Între timp, Andreea Esca a postat pe Instagram o poză cu un fursec în formă de „zâmbăreț” și o cafea, semn că este bine, deși infectată cu noul coronavirus.

View this post on Instagram

😊

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on