Meci din Liga 1, Craiova-Botoșani (sursa: Youtube)

Ieri, Universitatea Craiova a învins-o cu pe FC Botoșani, scor 2-1 într-un meci din Liga 1. După meci, autocarul craiovenilor a fost oprit de suporterii care au cântat și s-ar fi îmbrățișat cu jucătorii care au coborât din autocar, nerespectând astfel regulile de protecție, scrie Digisport.

Autocarul echipei a fost blocat în oraș de suporteri,  care au cântat și au aprins materiale pirotehnice. Fotbaliștii au ieșit din autocar și s-au îmbrățișat cu fanii, lucru interzis de protocolul impus pentru reluarea Ligii 1.

Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, spune a durat ceva timp până ce jucătorii au coborât din autocar și au mers spre locul de cantonament, fumul fiind unul dens, jucătorii putând chiar să se asfixieze.

Rotaru a adăugat că jucătorii nu aveau cum să se contamineze pentru că nu au intrat în contact direct cu suporterii: „Nu se pune problema să primim sancțiuni, nu se pune problema unei noi testări.

După victoria cu Botoșani, Craiova a venit la patru puncte de liderul CFR Cluj. Cele două echipe se vor întâlni etapa viitoare, duminică, la Cluj.