Îmbrățișări pe timp de pandemie (sursa: Youtube)

Un azil din Brazilia a găsit o variantă inedită pentru ca membrii acestuia să se poată îmbrățișa. Conducerea azilului a organizat un așa-zis „tunel”, unde unul dintre membrii este acoperit cu o folie protectoare, iar celălalt intră cu mâine în folie pentru a se îmbrățișa, scrie CNN

Casa de bătrâni se află în sudul Braziliei, în statul Rio Grande do Sul. Ideea le-a venit celor de la azil după Ziua Mamei, zi după care ocupanții azilului au început să cadă psihic.

Azilul este casă pentru 28 de oameni în vârstă, aflați în izolare din 17 martie. Totul ar fi pornit de la un video viral din Statele Unite în care a creat o prelată de plastic pentru a-și putea îmbrățișa mama.

„Tunelul brazilian” are găuri în prelata de plastic, loc unde o persoană bagă mâinile îmbrățișând-o pe cealaltă care este protejată de prelată.

Între timp, situația în Brazilia s-a degradat. Țara sus-americană este pe locul al doilea în lume ca număr de morţi şi cazuri confirmate. Președintele brazilian Jair Bolsonaro s-a arătat în mai multe rânduri sceptic cu privire la existența virusului și a fost în mijlocul mai multor controverse, acesta numind virusul „o mică gripă”.