Petrecere în Prejmer, Brașov (sursa: Captură foto / Ziarul Prejmereanul)

Nu mai departe de vineri, judeţul Brașov a stabilit un record nedorit din punct de vedere al cazurilor nou confirmate de COVID-19, 62 în doar 24 de ore. Chiar și așa, în Prejmer, lângă Brașov, a fost organizată o petrecere în aer liber unde nu s-a respectat niciun fel de distanțare sau măsură de prevenire, susține BrașovMetropolitan.ro

Ieri, în Prejmer, sat lipit de orașul Brașov, a avut loc o petrecere cu taraf unde oamenii s-au îmbulzit în fața scenei pentru a se distra pe muzica Vlăduţei Lupău şi a Rapsozilor Maramureşului.

Din imaginile postate pe reţelele de socializare se observă nu respectă distanţarea socială și purtarea măştii în spații aglomerate.

După afişul publicat pe reţelele de socializare, „Serile cu taraf” vor continua tot weekend-ul la acelaşi restaurant local. Aici rezervările se fac contra-cost.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitare Veterinare, Comisariatului pentru Protecția consumatorilor și Inspectoratului Teritorial de Muncă s-au sesizat din oficiu și fac verificări ce se impun. La finalul acestora, se vor lua și măsurile necesare pentru a limita impactul răspândirii noului coronavirus.

Live Vlăduța Lupau și Rapsozii Maramureșului la Prejmer!!

Publicată de Ziarul Prejmereanul pe Vineri, 3 iulie 2020