Emanuel Ungureanu, nemultumit, 40% din profesori, refuza vaccinarea
Emanuel Ungureanu / sursa facebook

Eamanuel Ungureanu, USR, cunoscut pentru numeroasele dezvăluiri ale hibelor din sistemul medical, a declarat miercuri, pe pagina sa de Facebok că a depus la DNA o sesizare penală împotriva unor manageri de spitale din Cluj-Napoca ”care și-au bătut joc de banii publici și de banii proveniți din donațiile clujenilor”, cumpărând, în plină panică de Covid 19, echipamente de protecție și măști de proastă calitate fără certificate de conformitate, la preturi exorbitante.

Ce acuză Ungureanu în postare:

  • la primăria Cluj s-a desfășurat un spectacol grețos, ca pe vremea lui Ceaușescu, în care, autoritățile locale și centrale care au lăsat spitalele din Cluj în pielea goală și-au arogat merite pentru numărul mic de victime ale COVID la Cluj.
  • În plină pandemie, politruci ca: Moisescu de la DSP, Constantea de la Clujana, Abrudean de la prefectură și alți penelei sau pesedei, și-au arogat merite necuvenite pentru modul exemplar în care s-au comportat majoritatea clujenilor în intervalul 15 martie-15 mai.
  • Fără nicio rușine, primăria Cluj și alte instituții ale statului român, au omis să vorbească despre ajutorul URIAȘ pe care l-au primit spitalele din Cluj de la grupul civic „Vă ajutăm din Cluj” sau alte organizații umanitare.
  • Fără acești oameni minunați și donațiile unor bănci sau firme din Cluj, personalul medico-sanitar din oraș sau județ ar fi fost infectate și Clujul ar fi ajuns în situația Sucevei.