dominic, fritz, primar, timișoara
Dominic Fritz, primarul Timișoarei (sursa foto: Dominic Fritz / Facebook)

Dominic Fritz a anunțat prin intermediul Facebook că se va izola și testa după ce ieri a avut contact direct cu o persoană ce a primit test pozitiv la COVID-19. Noul primar al Timișoarei susține că a respectat toate măsurile, dar izolarea și testarea vin pentru „eliminarea oricărui risc” de contaminare.

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului”, a scris Fritz pe Facebook

„Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!”, a continuat primarul ales al Timișoarei.

De menționat este că Dominic Fritz s-a întâlnit ieri cu membrii DSP Timișoara, cu prefectul județului, cât și cu medicii Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Primarul Timișoarei nu își va stopa activitatea, mai ales că are agenda plină. El va avea întâlniri online inclusiv cu consilierii locali pentru stabilirea strategiei din Timișoara pentru următorii 4 ani de mandat ai săi.