the, rock, cele, două, fiice
”The Rock” și cele două fiice (The Rock / Instagram)

Dwayne ”The Rock” Johnson, cel mai bine plătit actor, a anunțat prin intermediul unui filmuleț pe Instagram că, el, soția sa, dar și cele două fiice ale sale au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. 

Actorul în vârstă de 48 de ani susține că el împreună cu toată familia sa au fost testați pozitiv la noul coronavirus în urmă cu aproximativ 3 săptămâni. Conform lui ”The Rock”, deși au fost extrem de atenți, ei ar fi luat virusul de la prieteni foarte apropiați care nu știau că erau infectați.

Dwayne Johnson consideră că boala a fost una mult mai grea decât orice fel de lovitură pe care ar fi încasat-o în ring, ”The Rock” fiind și luptător de wrestling în trecut.

Cel mai bine plătit actor al lumii a povestit că cele două fetițe ale sale, în vârstă de 2 și 4 ani, au avut simptome ușoare, dar, soția sa, Lauren Hashian, a avut ceva mai mult de luptat cu virusul. Dwayne Johnson a ținut să precizeze că, acum, cu toții au scăpat de virus și nu mai sunt contagioși.

Dwayne ”The Rock” Johnson este cel mai bine plătit actor cu 87.5 milioane de dolari, având venituri importante și din linia de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Under Armour, „Project Rock”, cât și din faptul că are o afacere cu Tequilla.