Marcel Ciolacu (sursa: Facebook)

„La 4000 de infectări pe zi-exclus să ne gândim la organizarea de alegeri”- spune președintele PSD, Marcel Ciolacu. El a mai adăugat că șeful statului și „Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control”.

„Din punctul meu de vedere, preşedintele şi Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control. La 4.000 de infectări pe zi este exclus să ne gândim la organizarea de alegeri”, a afirmat Ciolacu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

El a spus că săptămâna viitoare ar urma să înceapă discutarea în Parlament a proiectului privind amânarea alegerilor legislative.

„Luni deja legea în ceea ce priveşte data alegerilor poate fi promovată în Parlament. (…) După 4.000 de infectări mi se pare normal să stăm un pic de vorbă, în primul rând, cu Guvernul, cel care organizează alegerile, să ne prezinte un plan. (…) Proiectul de act normativ este deja depus de un coleg neafiliat şi o să îl luăm în discuţii în comisii. Prima Cameră sesizată este Senatul, dar concomitent eu aş invita, în primul şi primul rând, Guvernul să ne explice”, a declarat liderul PSD.

Marți au fost înregistrate 4.016 cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore din 31.318 teste- a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.