Smiley (sursa foto: Facebook / Smiley)

Celebrul cântăreț Smiley a ținut ieri seară, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, să tragă un semnal de alarmă pentru cei care nu cred în existența noului coronavirus. Mai mult, el dezvăluie că a fost înjurat doar pentru că le-a spus oamenilor să aibă grijă de ei.

Smiley cere oamenilor răgaz pentru a se gândi la faptul că mesajele lui sunt scrie doar „din grijă pentru noi toți”, el asumându-și să fie înjurat, acuzat și batjocorit. Smiley adaugă: „Am citit si am sters cu greutate si mahnire zeci de comentarii lipsite de orice forma de respect”.

El spune că, „în realitatea lui”, nu este de conceput ca cineva să-i fi dat bani pentru a susține această pandemie de coroanvirus.

Spre final, Smiley a ținut să precizeze: „Știu mai mulți oameni bolnavi de Covid, Oameni obisnuiți. Tineri. Nu sunt plătiți… Boala asta există și nu e doar la televizor. Dacă vreți să o căutați, o găsiți în spitale sau în aglomerații. Depinde de toți să rămânem sănătoși, depinde de toți cât de mult se răspândește, iar superficialitatea, lipsa de respect și de educație nu ne fac bine”.

Smiley încheie mesajul prin a anunța că nu dorește să mai discute pe acest subiect.

Puteti sa ma credeti sau nu. Puteti sa ma urmariti sau nu. Sa va protejati sau nu. Sa va spalati pe maini, mai des sau…

Publicată de Smiley pe Miercuri, 22 iulie 2020