Sală fitness (sursa: Pixabay)

Având în vedere că sălile de fitness se redeschid pe 15 iunie, Ionuț Stroie, Ministrul Tineretului și Sportului a anunțat la Digi24 noi decizii cu privire la regulile în aceste spații. 

În primul rând, ministrul a anunțat în premieră câteva decizii luate. De exemplu, prezența în vestiare va fi permisă, dar nu și la dușuri. „În mod organizat pe rând și controlat”, clienții vor intra în vestiare. Suprafața vestiarelor va fi împărțită la 4 mp, alocați fiecărui participant. Mai exact, fiecare client va avea 4 mp pentru a se schimba.

Altă decizie stabilită este că în spațiile de aerobic, Zumba etc., 10 mp pătrați vor fi alocați fiecărui participant.

În plus, clienții își vor aduce prosop de acasă și vor dezinfectează și ei aparatele.

Ionuț Stroie a mai prezentat și câteva reguli deja știute: programare telefonică sau online, suprafață din sala de fitness împărțită la 7 mp pentru fiecare client, termometrizarea și triajul epidemiologic la intrare și antrenamentul desfășurat în regim individual.

Masca nu este obligatorie în timpul antrenamentului, dar până la începerea antrenamentului, aceasta trebuie purtată, a ținut să precizeze Ionuț Stroie.

Ionuț Stroie, a încheiat intervenția vorbind despre meciurile din Liga 1: „Așteptările de la reluarea Ligii 1 sunt mari, fiind prima competiție care reîncepe. Este mai bine că începem fără spectatori, virusul fiind încă prezent”.

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.