Dr. Christian Perronne, coronavirus, Franta
Dr. Christian Perronne / sursa: facebook

Christian Perronne critică puterea politică din Franța, după ce s-a împiedicat la începutul pandemiei, negând utilitatea măștii, fiind incapabili să organizeze o campanie de testare pentru izolarea și tratarea bolnavilor, caută acum să bată recordul mondial de teste pentru a-i face pe oameni să uite că Franța deține tristul record mondial de mortalitate în raport cu numărul de cazuri de Covid 19, scrie smartradio.ro.

„Sunt de acord, epidemia continuă să circule”, dar puterea virusului a scăzut și, mai presus de toate, ceea ce contează în statistici este numărul de spitalizări și numărul de decese”. În Franța „inventăm un al doilea val catastrofal, pe baza testelor PCR la originea multor „fals pozitive”.

În interviul de la Sud Radio, Christian Perronne citează un studiu realizat de cea mai mare Asociație a medicilor și chirurgilor americani cu privire la gestionarea pandemiei de pe întreaga planetă. Se pare că „țările care nu au utilizat clorochină au o mortalitate mult mai mare decât celelalte țări”. Franța este „singura țară din lume care a interzis clorochina”.

Fără ca informațiile să fi circulat în presă, din 11 iulie „medicii generaliști au, din nou, dreptul de a prescrie clorochină”, dar „am îngrozit atât de mult medicii încât ei nu îndrăznesc să prescrie”.

Acesta mai afirmă că, pentru că a avut curajul să se ridice, să vorbească și să scrie,  suferă soarta rezervată de obicei celor care refuză aservirea. „Încearcă să-mi omoare cariera, explică el, prin orice mijloace și punând presiune pe tineri, să părăsească cursurile mele”.