Stare de alertă prelungita o luna
Stare de alertă (sursa: Facebook)

Social-democrații vor vota prelungirea stării de alertă, dar cu anumite modificări. Una dintre ele și cea mai importantă ar fi că aceștia vor prelungirea pentru 15 zile, nu 30 cum a anunțat inițial Guvernul.

PSD dorește ca această prelungire a stării de alertă să fie o perioadă de tranziție, de revenire la normalitate. Aceștia mai vor mai multe măsuri de relaxare din partea Guvernului.

Totuși, social-democrații vor face anumite modificări la documentul inițial al prelungirii stării de urgență. Nu se știu încă respectivele modificări.

Din datele cunoscute, cei din PSD ar dori să nu se mai facă achiziții fără ca nimeni să dea socoteală, la spitale de suport COVID să aibă acces și bolnavii cronici și nu în ultimul rând, aceștia ar vrea și reluarea unor activități, mai exact deschiderea restaurantelor și bisericilor.

Reamintim că înaintea desfășurării ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că parlamentarii social-democrați vor vota tot ceea ce ține de sănătatea românilor și nimic altceva.