Marcel Vela/ sursa: captura Digi 24

Marcel Vela a răspuns iritat la o întrebare a jurnaliștilor, care au vrut detalii cu privire la declarațiile oficiale din ultimele zile, potrivit cărora nu mai sunt paturi libere la ATI, anunță știrile Digi 24.

„Nu știu cine v-a spus, sunt locuri la ATI”, a răspuns Marcel Vela, unei întrebări din partea presei. „Sunt locuri la ATI! Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”, a adăugat ministrul de Interne, vizibil deranjat de întrebare.

„Nu sunt locuri la ATI?!”, l-a întrebat apoi ministrul pe secretarul de stat Raed Arafat. „Sunt locuri la ATI…”, a completat Vela.

Ulterior a intervenit în dicuție Raed Arafat, dar nici acesta nu a reușit să clarifice prea mult lucrurile, ceea ce a sporit ridicolul situației.

Astfel, Raed Arafat a intervenit și a declarat: „Deci, când spunem că nu sunt locuri la ATI în București înseamnă că în spitalele COVID din București nu mai sunt locuri de ATI. Când Timișoara spune că n-are locuri la ATI, înseamnă că n-are locuri la ATI”.

În acel moment, jurnalistul a ținut să facă precizarea că se referea la spitalele COVID. „Așa vreau, să fiți foarte clar. Dumneavoastră vă referiți strict la COVID”, i-a răspuns Marcel Vela.

Ministrul de Interne a refuzat apoi altă întrebare, precizând că se află la Ziua Aviației: „Dacă vreți să facem o declarație de presă pe tema COVID o organizăm la Ministerul Sănătății, bine?”