BNR sursa: wikipedia

Banca Națională a României (BNR) a emis un comunicat de presă prin care trage un semnal de alarmă cu privire la folosirea de imagini și declarații mai noi și mai vechi, scoase din context, ale unor experți BNR, folosite de PSD în campania electorală. 

Comunicatul BNR:

„Banca Națională a României dezaprobă ferm utilizarea de imagini și declarații mai vechi sau mai noi, scoase din context, ale unor specialiști BNR în spoturi de campanie electorală ale PSD.

BNR este o instituție apolitică, independentă și utilizarea abuzivă a unor asemenea declarații, care nu au conotație politică propriu-zisă, afectează statutul și neutralitatea instituției noastre.

BNR face un apel către toate partidele politice implicate în campania electorală să respecte caracterul apolitic al instituției și să nu utilizeze incorect și partinic puncte de vedere exprimate de diverși reprezentanți ai băncii, mai ales când acestea nu reflectă o abordare oficială asumată.

Toate analizele și punctele de vedere care reflectă poziția BNR se regăsesc în rapoartele și analizele publicate pe site-ul instituției sau în declarațiile de presă ale Guvernatorului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău