Liviu, Dragnea
Liviu Dragnea (sursa: Facebook)

De când a intrat în insolvență, compania TelDrum SA demonstrează că  se pot câștiga în continuare contracte uriașe cu statul. De altfel, de când este în insolvență, compania condusă din umbră de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a bifat contracte de peste 120 milioane lei, scrie presshub.ro.

Singura diferență față de trecutul financiar glorios al companiei e aceea că, de la intrarea în insolvență, Tel Drum folosește cheia parteneriatului pentru a deschide poarta către banii publici. Iar unul dintre partenerii săi semnificativi este o companie din Brașov, numită Fincodrum SA.
Rețeaua de drumuri județene a Teleormanului cuprinde 26 de drumuri cu o lungime de 820,613 km. Județul Teleorman, prin Consiliul Județean Teleorman a încheiat cu asocierea Teldrum SA – Fincodrum SA, Acordul-Cadru nr.120 din 03.10.2017 pentru “Întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din județul Teleorman în perioada 2017 -2021”, în urma unei licitații deschise.

Fincodrum SA aparține unui anume Ioan Drăgoi, acționar sau fost acționar în încă 7 companii, precum TOOLS GROUP COM SRL, unde a fost asociat cu un cetățean de orgine libaneză Ahmad Melhem sau EUROPET SRL, asociat cu un cetățean de origine irakiană AHMED K. AHMED.

În iarna anului 2015 – 2016, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a atribuit Fincodrum SA contractul de întreținere pe timp de iarnă a Autostrăzii A2, un contract cu o valoare totală de peste 11 milioane de lei.

material integral pe presshub.ro