Potivit unei înregistrari publicate de Libertatea, patronul Realitatea, Maricel Păcuraru injura ziariștii si laudă infractorii.

Maricel Păcuraru, patronul Realitatea TV, rebotezată Realitatea PLUS după pierderea licenței din cauza datoriilor, încearcă să preia frâiele gigantului Romprest S.A. Acesta a făcut închisoare între 2014 și 2017 într-un dosar de corupție legat de devalizarea Poștei Române.

Directorii din conducerea executivă a Romprest, bazându-se și pe acțiunile deținute de omul de afaceri Andrei Dracea, susțin că ei au majoritatea în AGA, semnăturile în bancă și reprezentarea legală la Registrul Comerțului. Se pare că Maricel Păcuraru încearcă să preia prin documente false compania, ”exact așa cum a făcut când a luat Realitatea TV de la Vântu”.

Păcuraru a izbucnit și a făcut un autoelogiu al stilului său de afaceri, care i-a adus și o condamnare la închisoare. Limbajul pe care acesta îl folosește este cel puțin suburban, demonstrănd un dispreț cras fața de ceea ce inseamnă valorile unei societăți civilizate. Printre altele, el a spus că “cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost!”.