Naya Rivera (sursa: Wikimedia Commons)

Corpul actriței celebre din comedia-musical Glee, Naya Rivera, a fost găsit în lacul Piru, California. Este lacul în care, actrița împreună cu copilul ei, stabiliseră să facă scufundări pe 8 iunie, potrivit Elle

În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții de la oficiul șerifului din Ventura County au confirmat faptul că acel corp recuperat din Lacul Piru este cel al actriței, precizând că nu există semne că ar fi fost vorba de o sinucidere sau un act criminal. Va fi însă făcută o autopsie care să confirme identitatea dar și cauza decesului.

Pe 8 iulie actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru.

Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă. Băiatul avea vestă de salvare pe el.

Autoritățile au început imediat căutările după ce dispariția actriței Naya Rivera a fost sesizată de persoana care l-a găsit singur pe Josey în barcă și sunt folosite toate mijlocele disponibile, precum elicoptere, drone și echipe de scafandri.

Purtătorul de cuvânt de la oficiul șerifului din Ventura County a confirmat pentru publicația People, că familia actriței a venit la Lacul Piru unde aceasta a dispărut. Mama și fratele actriței au venit la lac în fiecare zi de la dispariția acesteia.

Mulți dintre actorii alături de care Naya Rivera a jucat în serialul Glee au fost prezenți la Lacul Piru. De altfel, azi se împlinesc 7 ani de când un alt actor care a jucat în serialul Glee, Cory Monteith, a fost găsit mort la vârsta de 31 de ani în camera sa de hotel după o supradoză de heroină și alcool.

Serialul Glee este un musical-comedie difuzat de Fox începând cu anul 2009 și până în 2015.