dr, dre
Dr. Dre (sursa foto: Wikimedia Commons)

Soția celebrului rapper Dr. Dre a intentat divorț de acesta. Ea cere 2 milioane de dolari sprijin lunar temporar, actele de divorț fiind deja depuse acum 2 luni, potrivit TMZ.

După actele de divorț, Nicole Young, cea care s-a înstrăinat  de Dr. Dre, cere 2 milioane de dolari sprijin lunar temporar. Ea mai cere și 5 milioane de dolari pentru a plăti taxele avocaților.

Între cei doi a început o dispută după ce aceștia nu se pun de acord în ceea ce privește un posibil contract prenupțial semnat după căsătorie.

Nicole susține că soțul ei ar fi rupt contractul în fața ei, la ceva timp după căsătorie, atunci când cei doi erau fericiți împreună. Dr. Dre susține că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

Surse din sânul cuplului susțin că foarte puține s-au schimbat de când Nicole s-a înstrăinat de Dre. Ea trăiește tot într-o vilă de lux și are încă acces la o serie de mașini de lux și mâncare din cea mai bună.

Dr. Dre, cu o avere estimată la 800 de milioane de doalari, și Nicole s-au căsătorit în 1996 și au 2 copii care sunt deja adulți.

 

alcoolul