prințesa, eugenie
Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank (sursa foto: Access / Youtube)

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank așteaptă un copil la începutul anului viitor, a anunțat Palatul Buckingham, scrie BBC

Un mesaj pe Tweeter de pe contul Familiei Regale a arătat că cuplul este „foarte încântat”.

„Ducele de York și Sarah, ducesa de York, domnul și doamna George Brooksbank, regina și ducele de Edinburgh sunt încântați de știri”, a mai fost adăugat în mesaj de pe Tweeter.

Postând o fotografie cu ea și cu soțul ei pe Instagram alături de un papuc pentru bebeluși, prințesa a spus că cuplul este „atât de încântat”.

Cea de-a zecele pretendentă la tron ​​s-a căsătorit cu Jack Brooksbank la Capela St George din Castelul Windsor în octombrie 2018.

Mesajele de felicitare pentru viitorii părinți au inclus unul din prim-ministrul Boris Johnson.

Copilul cuplului al nouălea strănepot al ducelui de Edinburgh. Al optulea, fiul ducelui și ducesei de Sussex, Archie Mountbatten-Windsor, s-a născut în luna mai a anului trecut.

Părinții lui Eugenie, prințul Andrew și Sarah, ducesa de York, vor deveni bunicii pentru prima dată.

Băiețelul sau fata se va naște al 11-lea pretendent ​​la tronul Marii Britanii.

Deoarece copilul se va naște într-o linie feminină a Familiei Regale, iar Jack Brooksbank nu are statut regal, el sau ea va avea titlu regal. Asta s-ar putea schimba dacă regina decide ceva în acest sens.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, care este manager al Casamigos Tequila, co-fondată de George Clooney, s-au întâlnit când schiau în Elveția în 2010.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău