Joe Rogan / sursa: captura youtube

Joe Rogan, gazda podcastului cel mai bine plătit din lume, și-a cerut scuze pentru răspândirea unei dezinformări către milioanele sale de ascultători despre incendiile de pe Coasta de Vest, potrivit CNN.

„Trebuie să-mi cer scuze și să retrag ce am spus”, a spus Rogan într-un videoclip postat vineri pe Instagram. „Am spus ceva pe podcast cu Douglas Murray despre oameni arestați pentru aprinderea focurilor și m-am înșelat. Este greșit. A fost un tip care a fost arestat pentru aprinderea focurilor în altă parte și cineva mi-a trimis ceva despre oameni arestați pentru aprinderea focurilor în Portland. Am spus-o fără să mă uit la ea. A fost un gest iresponsabil din partea mea.”

Rogan a făcut comentariile în timpul celui mai recent episod al podcastului său, „The Joe Rogan Experience”, în care a apărut Murray, autorul cărții „Madness of Crowds”, și a fost lansat joi.

„Experiența Joe Rogan”, care a fost adăugată la Spotify pe 1 septembrie și care va deveni exclusivă în cursul acestui an, este unul dintre cele mai populare podcast-uri din Statele Unite. Rogan, un comedian care și-a construit marca în jurul unor interviuri interzise cu câțiva invitați controversați, a ocupat lista Forbes din 2020 a celor mai buni podcasteri.

„Există o nebunie acolo”, a spus Rogan în timpul episodului de joi. „Vrei să vorbești despre nebunia mulțimilor. Asta o exemplifică chiar acum. Au arestat oameni pentru că au aprins incendii de pădure. Au arestat oameni de stânga pentru că au aprins aceste incendii de pădure”.