Extragere loto ( foto: Loteria Română)

Un grup de lucrători ai unui spital din Canada a avut parte de o surpriză de proporții când au aflat că au câștigat 6 milioane de dolari la loterie de Halloween, conform CNN.

Heewon (Theresa) Choi, Melanie Nolan și ceilalți doi colegi de muncă anonimi ai lor la Spitalul Royal Columbian din New Westminster, Columbia Britanică, Canada, au câștigat la Loteria British Columbia după ce au cumpărat un bilet de la un magazin local, a declarat corporația într-un comunicat.

Cei patru prieteni joacă împreună la loterie de aproximativ un an folosind datele nașterii și aniversările pentru a-și selecta numerele.

Choi, „căpitanul echipei”, a cumpărat biletul fizic la sfârșitul lunii trecute. Era în biroul ei când a verificat aplicația loteriei pentru a vedea dacă au câștigat.

„Nu mi-a venit să cred”, i-a spus Choi lui B.C. Lottery Corporation. „I-am arătat ​​imediat lui Melanie care stă chiar lângă mine.”

La început, ea a spus că a crezut că au câștigat 6.000 de dolari, dar la o inspecție ulterioară și-a dat seama că este mult mai mult.

Când au aflat vestea, Choi a spus că au considerat că este o glumă.

„Am visat întotdeauna să fiu milionar. Mă simt ca într-un vis”, a spus Choi.

Grupul a declarat că intenționează să meargă împreună la o cină, dar în afară de asta, doar unul dintre ei a avut o idee. Nolan a declarat că intenționează să doneze o parte din câștigurile sale către Royal Columbian Hospital Foundation.