Noi speculații apar cu privire la orientarea sexuală a personajului principal dintr-un celebru serial de desene animate. Este vorba de o postare pe Twitter a postului de televiziune Nickelodeon cu privire la persoanjul principal din de desenul animat „SpongeBob Pantaloni Pătrați”, scrie CNN

În postarea de pe Twitter, Nickelodeon a inclus o fotografie cu personajul principal al desenului, SpongeBob, împreună cu actorul Michael D. Cohen, despre care se știe că este transgender. Poza era însoțită de un mesaj prin care postul de televiziune celebra comunitatea LGTBQ+, având în vedere că această lună ar fi dedicată acestora.

Internauții suspectează de mult că SpongeBob ar fi gay, având în vedere relația foarte strânsă pe care o are cu prietenul său din desenul animat, Patrick.

Stephen Hillenburg, creatorul show-ului, a respins încă din 2005 orice suspiciune că personajul principal ar fi gay. Hillenburg a murit în 2018. Anterior, a declarat pentru revista People că el îl consideră pe SpongeBob aproape ca fiind asexual. El a adăugat că a vrut doar să creeze un personaj extrem de amuzant.