barack, michelle, obama
Barack și Michelle Obama (sursa foto: Wikimedia Commons)

Barack și Michelle Obama vor produce o serie de comedie bazată pe o carte în care descrie haosul tranziției dintre administrația fostului președinte și administrația Trump, potrivit The Independent

Prin acordul lor de milioane de dolari cu Netflix și compania lor High Ground Productions, soții Obama va aduce ”The G Word” pe serviciul de streaming. Filmările vor începe anul viitor.

Seria va fi derivată în mod vag din cartea lui Michael Lewis ”The Fifth Risk” a cărei drepturile soții Obama le-au cumpărat în 2018.

Câteva dintre cărțile anterioare ale lui Lewis au fost adaptate pentru ecran, inclusiv Moneyball și The Big Short – ambele fiind apreciate de critici.

”G Word” va fi parțial o comedie și parțial un documentar.

Comediantul Adam Conover va fi la cârma spectacolului, care își propune să răspundă la întrebarea dacă guvernul ceva ”murdar” sau o instituție de încredere, potrivit Deadline.

Domnul Conover a scris pe Twitter: „Foarte fericit că am putut să împărtășesc în cele din urmă această veste: creez o nouă serie de comedie pentru Netflix despre guvernul federal. Se numește ”Cuvântul G” și abia aștept să-l împărtășesc cu dvs.”

Soții Obama și producțiile media

Primul proiect al lui soților Obama cu Netflix a fost ”Fabrica americană” din 2019 – un documentar despre un miliardar chinez care deschide o fabrică în Ohio în locul unei fabrici abandonate a General Motors.

Spune povestea optimistă și problemele ciocnirii unei Chine înalt tehnologizată care se ciocnește cu clasa muncitoare americană.

Autobiografia lui Michele Obama ”Becoming” a devenit, de asemenea, un documentar Netflix.

Primul volum al memoriilor lui Barack Obama, ”A Promised Land”, a fost lansat la 17 noiembrie și acoperă perioada care a condus la uciderea lui Osama bin Laden din mai 2011. Cartea s-a vândut ”ca pâinea caldă” și este în topul cărților vândute pe Amazon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm lasă un comentariu!
Numele tău