Kanye West

Kanye West și-a lansat oficial campania pentru alegerile prezidențiale ale SUA 2020, cu un miting neobișnuit la Charleston, Carolina de Sud, scrie BBC.

West, în vârstă de 43 de ani, candidează ca un candidat pentru „petrecerea zilei de naștere”, autodidecată.

În cadrul evenimentului, rapperul a părut să ia decizii politice și a făcut mai multe declarații, inclusiv cu privire la avort și la aboliționista Harriet Tubman.

Fanii cred că oferta să de ultimă oră pentru Casa Albă este de fapt o cascadă promoțională.

Adunarea de la Charleston a făcut prea puțin pentru a clarifica dacă alergarea sa este autentică. A existat un tweet șters acum trimis din contul West, sâmbătă, în care apare să arate lista de cântece pentru un nou album, adăugat la speculații.

S-a spus că evenimentul, organizat la o nuntă și o sală de conferințe din oraș, este deschis doar oaspeților înregistrați – dar site-ul campaniei West nu a avut nicio funcție pentru ca persoanele să se înregistreze sau RSVP.

West a apărut cu „2020” bărbierit în partea din spate a capului, purtând o vestă de protecție și s-a adresat mulțimii adunate fără microfon.

Nu au existat nici un microfon de audiență, astfel încât West a fost nevoit să spună în mod repetat mulțimii să tacă, astfel încât să poată auzi întrebările puse.

La un moment dat a început să plângă când a vorbit despre avort, spunând că părinții lui aproape că l-au avortat: „Nu ar fi existat niciun Kanye West, pentru că tatăl meu era prea ocupat”.

El a adăugat: „Aproape mi-am ucis fiica … chiar dacă soția mea, Kim Kardashian West, ar fi divorțat de mine după acest discurs, ea a adus pe North în lume, chiar și atunci când nu am vrut.”

1 COMENTARIU

Comments are closed.