bordel
Bordel (sursa foto: Pixabay)

Unul dintre cele mai mari bordeluri din Europa, Pascha, din orașul german, Koln, a intrat în faliment, mai ales din cauza restricțiilor generate în urma pandemiei de coronavirus, scrie BBC

Prostituția a fost interzisă în statul Renania de Nord-Westfalia de la izbucnirea virusului.  Directorul bordelului a declarat pentru ziarul local Express că „sunt la final”.

120 de lucrătoare sexuale activau la Pascha, bordel de 10 etaje care este unul dintre locurile emblematice din Koln.

Autoritățile germane au fost criticate pentru felul în care au gestionat redeschiderea unor afaceri. Armin Lobscheid, directorul bordelului, susține că autoritățile germane comunică la fiecare 2 săptămâni că unele afaceri rămân închise.

Directorul consideră că ar putea evita falimentul cu ajutorul băncii, dacă ar avea o promisiune din partea autorităților cu privire la data estimativă a redeschiderii.

Prostituatele își oferă și acum serviciile, dar fără a plăti taxe, dat fiind faptul că nu au cum să se mai întrețină. Mulți sunt de părere că astfel, multe prostituate ar putea fi într-un pericol mult mai mare pentru că nu operează într-un mediu sigur.

Citește și:

O lucrătoare sexuală din România protestează în Germania pentru a reîncepe munca